Mar 14, 2022

DoktorTakvimi'ne Nasıl Üye Olursunuz? 5 Adımda Ücretsiz Üyelik

Günümüz dünyasında bütün diğer sektörler gibi sağlık sektörü de modern sorunlara modern çözümler aramaya devam ediyor. Dijitalleşme de birçok sorunun çözüm yolunda ilk sırada. 

Hekimler ve uzmanlar, uzmanlıklarını ihtiyacı olanlara geleneksel yöntemlere kıyasla daha etkili bir şekilde ulaştırabilmek için dijital dünyada var olmayı ve online görünürlüklerini artırmayı tercih etmeye başladılar. İnternette bulunan online randevu platformlarına ücretsiz bir şekilde üye olmak; isminizi duyurmanız ve hastalarınız/danışanlarınızla iletişiminizi sürdürmeniz için meslektaşlarınızın sıklıkla tercih ettiği bir yol. DoktorTakvimi gibi bir online randevu platformunda hala üyeliğiniz yoksa dijital iletişimin sağladığı birçok avantajı kaçırıyor olabilirsiniz.

Gelin, dijital dünyaya uyum sağlayan hekim ve uzmanlardan biri olmak için DoktorTakvimi’nde ücretsiz üyelik açmanın adımlarına birlikte bakalım.

1. "Doktor musunuz?" butonuna tıklayın

"Doktor musunuz" butonuna tıklayın!

DoktorTakvimi internet sitesine giriş yapın. Ekranın sağ üst köşesinde yer alan “Doktor musunuz?” butonuna, sonra da açılacak menüde “Kayıt ol” seçeneğine tıklayın.

2. Temel bilgilerinizi kaydedin

Ücretsiz bir hekim/uzman hesabı oluşturun!

Yönlendirildiğiniz sayfada adınızı, soyadınızı ve uzmanlık alanınızı seçerek kaydedin. Kaydet butonuna tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak olan kayıt formunda hizmet verdiğiniz il, kurum türü, telefon numarası ve e-posta adresi bilgilerini doldurun. Bu aşamada sizden, profilin sahibi olduğunuzu kanıtlayan bir kimlik belgesi isteyeceğiz. Profilinizin başkaları tarafından yönetilmesini engellemek, ve hastalara/danışanlara güvenilir bilgiler sunmak adına bu adımı oldukça önemsiyoruz. Merak etmenize gerek yok, kimlik bilgileriniz hiçbir şekilde saklanmayacak veya işlenmeyecek.

 

Profilinizi doldurmaya başlayın!

Gereken bütün bilgileri girdikten sonra “Ücretsiz hesap oluşturun” butonuna basın. Moderasyon ekibi profilinizi doğruladıktan sonra mail adresinize gelecek olan e-postayı onaylayın ve profilinizi doldurmaya başlayın!

Moderasyon ekibimiz DoktorTakvimi’ndeki güvenilir ve adil sistemi sürdürmek için her gün var gücüyle çalışıyor. Buna hakkınızda yazılan yorumların yayınlanmadan önce regülasyonlara uygunluklarının değerlendirilmesi de dahil. Hakkınızdaki online görüşler neden bu kadar önemli? Ücretsiz e-kitabımızdan hemen öğrenin!

3. Muayenehaneniz hakkındaki bilgileri doldurun

DoktorTakvimi ücretsiz profilinize girdiğiniz bilgiler hastalar/danışanlar tarafından kolayca bulunmanızı sağlayacak, onları almak istedikleri hizmet için doğru adımları atmaya yönlendirecektir. Çalıştığınız yerin ismi ve adresini yazarak hastaların ve danışanların muayenehanenize nasıl ulaşacağını netleştirin. Artık tüm uzmanlıklara açılan uzaktan sağlık hizmetini de DoktorTakvimi aracılığıyla regülasyonlara uygun bir şekilde verebilirsiniz! Profesyonel üyelikle gelen online randevu takviminize ek olarak online danışmanlığa özel takviminizi de profilinize entegre ediyoruz. 

👉 Uzaktan sağlık hizmeti vermeye başlamanız için 6 sebebi listeledik, hemen okuyun!

Kliniğiniz hakkında dolduracağınız bir başka bilgi de verdiğiniz hizmetleri seçmek. Böylece hasta ve danışanlara nasıl yardımcı olabileceğinizi açıklayabilirsiniz. Hangi ödeme yöntemlerini kabul ettiğinizi de yazarak randevu öncesinde ya da sonrasında ödeme almak konusunda sıkıntı yaşama riskini ortadan kaldırın. 

👉 Sağlık hizmeti ödemelerinin en avantajlı yolundan haberdar mısınız? Online ödeme sistemini öğrenmeye başlayın.

4. Hakkımda bölümünü doldurun

Hakkımda bölümü; hastaları/danışanları tecrübeleriniz ve eğitim hayatınız hakkında bilgilendirerek onların güvenini sağlamanın en iyi yoludur. Meslek hayatındaki başarılarınızı ve ilerlemenizi inceleyen hastalar/danışanlar karar vermeye bir adım daha yaklaşır. Ücretsiz üyeliğin bu aşamasında profil fotoğrafınızı da eklemenizi tavsiye ediyoruz. Profesyonelliğinizi gösterdiğiniz bir fotoğraf profilinizin güvenilirliğini artırır, insan odaklı sağlık deneyimini randevu alma aşamasında başlatmış olur. 

Hakkımda bölümünde dolduracağınız bir diğer form da hangi hastalıkları tedavi ettiğinizdir. Tedavisini başarıyla gerçekleştirdiğiniz hastalıkları profilinize eklediğinizde hasta ve danışanlar ihtiyaçlarına en uygun hekimi/uzmanı seçebilir ve randevularına içleri rahat bir şekilde katılabilir.

5. Ücretsiz üyeliğiniz kullanıma hazır!

Tebrikler, DoktorTakvimi yolculuğunuzun ilk aşamasını tamamladınız. Eklediğiniz şehir ve hizmet bilgileri gibi ayrıntılarla hasta ve danışanların yaptığı online sağlık aramalarında artık görünür olacaksınız. Online görünürlüğünüzü bir adım öteye taşımak için profesyonel üyelik avantajlarımızla istediğiniz zaman tanışabilirsiniz. Unutmayın! Hastalar ve danışanlar sizden internet üzerinden randevu almak isteyebilirler. Online randevu takvimine sahip olarak onlara 7/24 bu imkanı sağlayabilir, çağrı merkezi desteğimizle kaçırdığınız aramaları randevuya dönüştürebilirsiniz. Hastaların/danışanların seçimlerinde neleri önemsediğini öğrenmek için ücretsiz e-kitabımızdan yararlanın. EK EK

DoktorTakvimi gibi bir tarafsız sağlık platformunda üyelik açmanız online görünürlüğünüz açısından ilk adım. Ancak hastalar ve danışanlar profilinizin ne kadar dolu olduğunu en az bir profilinizin olması kadar önemsiyor. Kendinizi internet üzerinde en iyi şekilde ifade edebilmeniz ve uzmanlığınızı ihtiyacı olanlara ulaştırabilmeniz için dolu bir profile ihtiyacınız var. Profilinize kendiniz ve uzmanlığınız hakkında eklediğiniz tüm bilgiler hastalar/danışanlar için sağlık deneyimi yolculuğunun bütün aşamalarında size güvenebilecekleri bir zemin hazırlar. Ücretsiz üyelikle profilinizde doldurabileceğiniz kısımlara tekrar bir göz atalım:

  • Profil fotoğrafı
  • Uzmanlık alanı
  • Muayenehane adresi
  • Verdiğiniz hizmetler
  • Ödeme yöntemleri
  • Tedavi edilen hastalıklar

DoktorTakvimi’ne katıldığınız için teşekkürler! Birlikte sağlık deneyimini daha insan odaklı hale getirmeye devam edeceğiz. DoktorTakvimi, online görünürlük, online imaj ve klinik yönetimi hakkında daha fazla içerik için blog yazılarımızı ve e-kitaplarımızı incelemeyi unutmayın.