Mar 2, 2021

Google Benim İşletmem ile internette daha görünür olun!

google benim işletmem ile daha görünür olun

Google'da her dakika 3,8 milyon arama yapılıyor! Son yıllarda internetin hayatımızın büyük bir alanını kaplamış olması, hastaların/danışanların sağlık araması alışkanlıklarının da değişmesine neden oldu. 

Geçmişte hekim/uzman araması yaparken ilk olarak yakın çevresine danışan hasta/danışanlar, günümüzde sağlık aramalarının %70’ini internetten yapıyor. Bu durum da hekim/uzmanların internette görünür olmalarının taşıdığı kritik önemi gösteriyor. Hastaların/danışanların, hekim/uzman seçme aşamasında en çok dikkat ettiği durumların başında ise hizmet alan önceki hastaların/danışanların tedavi sonrası yaptıkları yorumlar geliyor. Bu bilgiler online görünürlüğün önemini gösteriyor. DoktorTakvimi Ve Google Benim İşletmem işbirliği sayesinde telefon numaranızı, adresinizi, çalışma saatlerinizi, şehrinizde hekim/uzman arayan hastalarınızın/danışanlarınızın önüne direkt olarak çıkarabilir ve size en hızlı şekilde ulaşmalarını sağlayabilirsiniz. 

DoktorTakvimi’nin Google Benim İşletmem ile yapmış olduğu işbirliğinin sizin için neler yapabileceğini öğrenin

  • Profilinizi düzenleyebilecek ve kişiselleştirebileceksiniz: adresinizi, mesleki kişisel bilgilerinizi paylaşın ve hastalarınızın sorularına yanıt verin.
  • DoktorTakvimi profilinizdeki bilgileri entegre ederek muayenehane bilgilerinizi Google Benim İşletmem'de oluşturun ve hasta/danışan bir hekim/uzman aradığında arama sonuçlarında kolaylıkla karşılarına çıkın.
  • Bir hasta/danışan ofisinizin yakınında bölgenizde bir uzman aradığında profiliniz hem Google sonuçlarında hem de harita bölümünde görünsün.
  • Profilinizi düzenleyebilecek ve kişiselleştirebileceksiniz: adresinizi, mesleki kişisel bilgilerinizi paylaşın ve hastalarınızın sorularına yanıt verin.

Her şeyi tek bir yerden kolayca yönetin. Uzmanlığınız dışındaki iş yükünü bize bırakın! 

DoktorTakvimi profilinizi neden Google Benim İşletmem hesabınızla entegre etmelisiniz?

Cevap basit: İnternetteki tüm kullanıcılar tarafından görülebilen arama filtreleri sayesinde, bölgenizde size yakın bir sağlık profesyoneli arayan hastaların karşısına kolaylıkla çıkabileceksiniz. Sağlık profesyoneli arayan bir hasta/danışan size kolayca ulaşamadığı anda kararını değiştirmesi sadece birkaç saniye alıyor. Bu kayıpların önüne geçmek ve hasta/danışanlarınız açısından daha ulaşılabilir olmanız ise online imajınıza ve hasta/danışanlarınızla aranızdaki güven bağına katkı sağlar. 

DoktorTakvimi ve Google Benim İşletmem ile internetteki organik konumunuzu iyileştirin

Organik arama sonuçlarında üst sıralarda listelenmek hastalarınızın/danışanlarınızın gözünde güvenilirliğinizi artırır. Hastaların/danışanların bir bakışta muayenehaneniz hakkında daha fazla bilgi almasına izin verin ve tek bir tıklama ile sizinle iletişim kurmasını sağlayın. Unutmayın ki hasta/danışanınızın deneyimi sizi aramaya başladığı andan itibaren başlar. Sizi bulması ve kolayca randevu alabilmesi ise olumlu başlayan ilişkinin olumlu sürmesine ve hasta/danışanlarınızdan olumlu yorumlar almanıza yardımcı olur. Uzun vadede biriken olumlu yorumlarınız ise online imajınızın iyileşmesine katkı sağlar.

Google'da daha görünür olun

Bir sağlık uzmanına ihtiyaç duyan 4 hastadan/danışandan 3'ü Google'da arama yapıyor. Dünyanın en büyük arama motorunda da hastalarınıza/danışanlarınıza görünür olun. Günümüzde internetin sağlık araması yapan hasta/danışan tarafından da tercih edilmesiyle dünyanın en büyük arama motoru olan Google’ın önemi arttı. Google’da görünür olmak hasta/danışanlarınızın karşısına daha kolay çıkmanız için kritik bir hal aldı. Google Benim İşletmem ve DoktorTakvimi işbirliğinden yararlanarak bu fırsattan siz de kolaylıkla yararlanabilirsiniz.

Tek tıklamayla doğrulama

Google Benim İşletmem kurulumu bireysel başvurularda oldukça zaman alan ve zorlu bir süreç olabiliyor. DoktorTakvimi'nin sizin için bu kurulumu kolaylaştırmasını ister misiniz? 

Hesabınızı, yalnızca verilerinizin doğruluğunu onaylamanız gereken bir e-posta yoluyla kolayca doğrulayın. İşte bu kadar kolay! Uzmanlığınız dışındaki iş yüklerini bırakın biz halledelim.

 

Google Benim İşletmem’i Aktifleştirin

Otomatik senkronizasyon

DoktorTakvimi ve Google Benim İşletmem arasındaki işbirliği sayesinde, profilinizi senkronize edebilecek ve hastalarınızın/danışanlarınızın tek bir tıklamayla randevu alabilmelerini kolaylaştıracaksınız. Bu sayede hasta/danışanlarınız için her an ve her yerden kolayca ulaşılabilir hale geleceksiniz ve çakışan randevuların önüne geçerek hasta/hekim, danışan/uzman arasındaki güven ilişkisini sağlam temellere inşaa etmiş olacaksınız.

Hastalar/Danışanlar için kolay ulaşım

Muayenehane/kliniğinizin internetteki görünürlüğünü iyileştirin ve hastalarınızın/danışanlarınızın randevu almasını kolaylaştırın. Google'daki uzman profilinizi tamamlayın ve hastalarınızın/danışanlarınızın aradığı bilgileri ekleyin: muayenehanenizin çalışma saatleri, akademik eğitim, deneyim veya anlaşmalı sigortalarınız. Hastalarınız/danışanlarınız sizinle ilgili ne kadar çok bilgiye sahipse aranızdaki iletişim o kadar artar. 

Unutmayın ki online imajınız bir günde oluşmaz. Online imajınızı her gün aldığınız aksiyonlar neticesinde yavaşça inşaa edersiniz. Bunun da ilk aşaması hasta/danışanınızın sizinle olan deneyimini birinci adımdan itibaren iyileştirmekle başlar. Hekim/uzman arayışı sırasında kolayca karşısına çıkmanız, sizinle ve muayenehane/kliğinizle ilgili bilgilere tek bakışta hakim olması, tek tıkla randevu alabilmesi, Google Haritalar’a da bağlı olan Google Benim İşletmem hesabınız sayesinde size kolayca ulaşabilmesi, randevu sistemi sayesinde sıra beklemeden ve planlarını aksatmadan işlemini tamamlayabilmesi gibi etkenler sayesinde ilk adımdan son adıma kadar olumlu bir deneyim yaşayan hasta/danışanınız, bu deneyimi çevresiyle ve internette kendisine özel olarak ayrılmış “yorumlar” sayfasında paylaşmak isteyecektir. Bu sayede hem kulaktan kulağa yayılarak hem de internetten yapılan yorumlar vasıtasıyla profesyonel ve online imajınıza büyük katkı sağlamış olursunuz. 

DoktorTakvimi ve Google Benim İşletmem işbirliği nasıl çalışır?

Google Benim İşletmem kurulumu

DoktorTakvimi ve Google Benim İşletmem arasındaki işbirliği sayesinde; 

  • Bir hasta/danışan internete girdiğinde ve bir hekim/uzman olarak adınızı aradığında, DoktorTakvimi profilinize de doğrudan erişebilecek. Uygun randevu boşluklarınızı görebilecek. 
  • Adresinizin profilinizde yazmasıyla beraber sağlık araması yapanlar kendilerine ne kadar yakın konumda bulunduğunuzu görerek sizden kolayca randevu alabilecek. 
  • Google Haritalar’ın muayenehane adresinizi tek tıkla tarif etmesiyle size ulaşması kolaylaşacak. 

Telefon numaranızın profilinizde yer almasıyla birlikte hastalarınız/danışanlarınız size daha hızlı ulaşabilecek.

Hastalarınızın/danışanlarınızın Google Benim İşletmem hesabınız üzerinden size soru sormasına izin verin. Gelen soruları yanıtladığınızda, hastalarınızla/danışanlarınızla aranızdaki güven bağını artıracaksınız. 

Sürecin başından itibaren olumlu deneyim yaşayan hasta/danışan aldığı hizmetten memnun kalacak ve size bıraktığı yorumlarla online imajınıza katkı sağlayacak. 

Google Benim İşletmem hesabınız DoktorTakvimi profilinize entegre edildiğinde neler elde edeceksiniz?

Siz de şimdi Google Benim İşletmem’den DoktorTakvimi avantajları ile faydalanmak ister misiniz?

  • Online aramalarda %70 daha fazla görünürlük.
  • Hastalarınızın/Danışanlarınızın sizi bulmasını kolaylaştırmak.
  • Sizden randevu almak isteyenlere online randevu takvimi sunmak.
  • Randevu sonrası yorum bırakanlar sayesinde deneyim aktarımının sağlanması ve sizden randevu almayı düşünenlere bu deneyimlerin ışık tutması.
Siz de şimdi Google Benim İşletmem’den DoktorTakvimi avantajları ile faydalanmak ister misiniz?


Google Benim İşletmem’i Aktifleştirin