Hekimler ve uzmanlar için profesyonel web sitesine sahip olmanın önemi

Hekimler ve uzmanlar için profesyonel web sitesine sahip olmanın önemi

Adınızla yapılan online sağlık aramalarında, hastalarınızı/danışanlarınızı web siteniz karşılasın!

Meslektaşlarınız arasında yapılan en yaygın online çalışmanın web sitesi olduğunun farkındayız. Bu nedenle adınızla yapılan aramalarda hastaların ve danışanların karşısına çıkmak için gereken ilk aşama online görünür olmaktır. Güçlü bir online imaj ise hekim/uzman seçme aşamasına gelen hastalar/danışanlar için karar verme sürecindeki en güçlü etkendir. Adınızla yapılan aramalarda online görünürlük ile bulunabilir olun, güçlü online imaj sayesinde ise tercih edilin. Bunu güncel bir web sitesi ile başarabileceğinizi unutmayın. Adınızla yapılan aramalarda hastaların ve danışanların karşısına güçlü bir online imaj ile çıkmak için, web sitenizi hemen siz de oluşturabilirsiniz. 

Web siteniz regülasyonlara uygun olsun

Web siteniz DoktorTakvimi profilinizle entegre olduğu için ziyaretçileriniz hakkınızda merak ettikleri bilgiye kolayca ulaşsın.

Regülasyonlara %100 uyumlu web siteniz ile online görünürlüğünüz artsın, online imajınız güçlensin. Modern görünümlü ve kullanıcı dostu web siteleri sayesinde hastaların/danışanların tercih aşamasında dikkatlerinin dağılmasını önleyerek randevu alma işlemlerini kolaylaştırın. 

Zamandan ve maliyetten tasarruf edin

Eksiksiz çalışan bir web sitesine sahip olmak oldukça fazla zaman ve maliyet gerektiriyor. Seçeceğiniz tasarım ile üyeliğiniz başladığı anda hazır olan web siteniz sayesinde bunlardan tasarruf edebilir, hastalarınızın/danışanlarınızın size web sitenizden ulaşmasını sağlayabilirsiniz.  

Hastalarınıza/Danışanlarınıza iyi bir deneyim yaşatın

Farklı alternatifler içerisinden taslağınızı seçtikten sonra, web siteniz hazır! Takviminizi de web sitenize ekleyerek; siz çakışma sorunu olmadan randevularınızı yönetirken, hastalarınız da 7/24 kolayca sizden randevu alabilecek. Her cihaza uyumlu olduğu için, web sitenize ziyaret eden bütün hastalarınıza/danışanlarınıza iyi bir kullanıcı deneyimi sunacaksınız.

Siz de; adınızla yapılan sağlık aramalarında, hastalarınızın/danışanlarınızın karşısına kolayca çıkmak ve online görünürlüğünüz ile birlikte online imajınızı da güçlendirmek istiyorsanız uzmanımızla hemen iletişime geçin, profesyonel web sitenizi kullanmaya başlayın! 

İletişime geçin