Online görünürlüğün hekimler ve uzmanlar için önemi

Online görünürlüğün hekimler ve uzmanlar için önemi

Online ortamlarda görünür ve bilinir olmak tüm profesyonellerin genel hedefi.

Artık Google üzerinde sadece isim ile yapılan aramalarda değil, il ilçe uzmanlık, hizmetler gibi kombinasyonlarla yapılan aramalarda da arama yapıldığında da ulaşılır olmak mümkün. 

Online görünürlüğünüzün yüksek olması sayesinde; daha fazla hastaya/danışana ulaşabilir, bilinme ve tercih edilme oranınızı yükseltebilirsiniz. 

Uzmanlığınız veya branşınız ile ilgili sağlık araması yapan hastalarla/danışanlarla buluşmanın yolu nereden geçer?

1. Erişilebilir olun

Hekim/Uzman arayışında olan hastaların/danışanların en temel isteği; aradıkları bilgilere kolayca ulaşabilmek. Profesyonel bir web sitesi ile hakkınızdaki tüm özgeçmiş ve eğitim bilgileri, önceki çalışma deneyimlerinizi sergileyebileceğiniz gibi bir tık ile sizden randevu almalarını da sağlayabilirsiniz. 

2. Uzmanlığınızı gösterin

Hastalar/Danışanlar sizi yakından tanımak istediklerinde ilk bakacakları yer sosyal medya hesaplarınız olacaktır. Online görünürlük sayesinde sizi bulmuş hastalar ve danışanlar, ikinci aşamada online imajınıza odaklanır. Burada yaptığınız paylaşımların görsel kalitesinden tutun da kullandığınız yazı diline kadar her detay takipçilerinizin kafasında oluşacak imajınız için doğrudan bağlantılıdır. Uzmanlık alanınıza dair kendinizi tanıtıcı veya  takipçilerinizin hangi hizmet ve hastalıklar konusunda sizden destek alabileceklerini belirten videolar çekebilirsiniz. Önemli noktalara değinen bilgilendirici kısa videolar etkileşiminizi artırabilirsiniz. 

3. Hastalardan/Danışanlardan yorum isteyin

Hastalarınız/Danışanlarınız konforlu bir hizmet aldıklarından/alacaklarından emin olmak isterler. Bu noktada ise, tarafsız online sağlık platformlarındaki hakkınızda yapılan yorumları okurlar. Bir hekimin/uzmanın kendini tanıtmasında ve imajını yükseltmesinde hekim/uzman hakkında yapılan yorumlar çok önemlidir. 

Online görünürlüğünüzü yükselterek bilinirsiniz; online imajınızı güçlendirerek ise tercih edilirsiniz. Online görünürlüğünüzü yükseltmek ve online imajınızı güçlendirmek için; formu hemen doldurun, sizinle iletişime geçelim! 

İletişime geçin